Intrebari frecvente

De ce aveti cele mai mici preturi de pe piata?

Multumita anilor de experiata pe piata pardoselilor din lemn si celor mai avansate tehnologii, am invatat cum sa minimizam costurile si sa extragen valoarea maxima din forta de munca, tehnologie si din investitia in procesul de productie. In plus, magazinul online elimina costurile unui magazin traditional, precum costurile cu chiria, agentii comerciali sau facturile utilitare. Pentru a va asigura ca alegeti cel mai bun produs, ne va face placere sa va trimitem esantioane ale pardoselilor noastre gratuit. sus»

Vanzare parchet

Firma noastra comercializeaza parchet lemn masiv, parchet de bambus, parchet stejar, parchet merbau si nu numai.

Lacuri, grunduri

Lacuri parchet. Calitatea produselor Bona au facut din Profesional Construct un punct de reper pe piata autohtona. Lac parchet.

Montaj parchet

Parchetar montaj parchet. Cu un portofoliu de peste 250 de lucrari, Profesional Construct aduce plus de valoare locuintei dumneavoastra.

Un pret scazut inseamna si o calitate scazuta?

Nu. Nu in cazul nostru. Obiectivul nostru este sa vindem parchet de cea mai buna calitate la cel mai mic pret existent pe piata internationala. Si, in acelasi timp, ne bazam munca pe o politica 100% ecologica, ceea ce inseamna o poluare minima, echilibrata de reimpaduririle constante. sus»

Care este rata TVA-ului ce trebuie adaugat la pret?

Valoarea standard a TVA-ului este de 24%. sus»

Cum pot sa am incredere in calitatea podelelor dumneavoastra?

Ca sa va asigurati ca alegeti pardoseala potrivita, va putem trimite prin posta esantioane ale produselor noastre gratuit. sus»

Dumneavoastra realizati montajul pardoselilor?

Da, ne ocupam si de montajul parchetului. Experienta in acest domeniu ne recomanda ca fiind una din cele mai bune echipe din tara. Ne focalizam atat pe vanzare cat si pe montajul acestora. sus»

De ce oferiti doar placi de parchet cu o latime fixa?

Latimea placilor noastre – 70 mm – este cea mai ceruta in lume. Este dimensiunea cea mai potrivita pentru a fi montata in diverse feluri si este cea mai potrivita pentru a crea o gama variata de modele. In plus, crearea unor placi cu o latime fixa ne permite sa reducem semnificativ pretul final. sus»

De ce oferiti doar placi de parchet cu grosime fixa?

Grosimea placilor noastre – 16, 20, 22 mm – este cea mai ceruta in lume. Este cea mai potrivita atat pentru fixare cat si pentru lipire si are toate valorile si beneficiile unei podele din lemn solide. In plus, crearea unor placi cu o grosime fixa ne permite sa reducem semnificativ pretul final. sus»

De ce oferiti placi de parchet cu lungimi diferite?

Unii clienti prefera placile mai lungi, altii pe cele mai scurte. In vreme ce placile lungi arata mai bine intr-un design drept, cele scurte creaza mai usor figuri elaborate ce pot fi montate. sus»

De ce nu oferiti placi cu dimensiuni mai mari?

Expreienta noastra ne-a dovedit ca, desi unii clienti prefera placile cu dimensiuni mai mari, acestia sunt dezamagiti cand descopera ca este aproape imposibil sa creeze vreun model cu ele. In plus, cu cat placile au o latime si o lungime mai mare, acestea devin mai sensibile la deformare in conditii de temperaturi alternante sau fluctuatii ale nivelului de umiditate. De multe ori, astfel de placi au de suferit in timpul transportului, fiindu-i imposibil apoi unui instalator sa faca o munca buna. Dimensiunile placilor de parchet pe care le oferim a u fost atent studiate pentru a garanta ca vor ramane in conditii perfecte si dupa instalare. sus»

Este posibila lipirea si fixarea pardoselii?

Da, datorita calitatii sale de top, pardoselile noastre pot fi montate folosind fie lipici, fie alte sisteme de prindere, deoarece grosimea acestora este potrivita pentru ambele metode. sus»

De ce oferiti parchet din lemn de stejar si merbau?

Stejarul si merbaul sunt arbori puternici si rezistenti orignari din nordul Europei. Printre cele mai bune specii ce pot fi folosite pentru produsele din lemn, acestea pot satisface orice gust al clientilor. sus»

Ce se intampla daca nu imi plac produsele dumneavoastra?

Puteti sa comandati esantioane gratuite ale produselor noastre. Va rugam sa va faceti timp sa vedeti pardoselile noastre in viata reala, si sa consultati specialistii locali – vor fi impresionati de calitate. Satisfactia este garantata! sus»

Pot vizita magazinul dumneavoastra?

Sigur ca da. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0766748218 pentru mai multe detalii. sus»

Oferta noastra include: Parchet, Parchet Lemn Masiv, Montaj Parchet, Lac Parchet, Grunduri Parchet, Adezivi Bona, Scari interioare din lemn, Parchetar, Montaj Scari, Masini Slefuit Parchet, Produse intretinere parchet, Vanzare Parchet.